MRI

OASIS

Oletko avarakatseinen?

OASIS 1.2T Open MRI määrittää mitä potilaskeskeinen suunnittelu todellisuudessa on: mukavuutta. Sen uniikilla tavalla suunniteltu potilastila luo tilan tuntua 270° esteettömällä näkymällä. Samalla rauhoittava valaistus ja hiljainen skannaus auttavat potilasta rentoutumaan entisestään. Toden totta, OASIS auttaa kuvantamaan erityisryhmien potilaatkin helposti ja nopeasti.

Jos olet joskus yrittänyt suostutella ahtaanpaikankammoista potilasta MRI putkeen, niin tiedät, kuinka vaikeaa se on, jos ei mahdotonta. Osa potilaista tarvitsee sedaatiota ja ne, jotka selviävät ilman, liikkuvat tai tarvitsevat tauon – tuloksena huonolaatuisia kuvia joihin menee paljon aikaa. Näillä potilaille OASIS on ratkaisu. Kiitos tilavan suunnittelun, potilaat voivat venytellä käsiään, seurata ympäristöä – ja hengittää. Lapset tarvitsevat tukea ja turvaa MRI tutkimuksen aikana: Nyt pääset pitämään rakkainta kädestä tutkimuksen ajan.

Potilaan lähelle pääseminen on OASIS Open MRI:ssä vaivatonta, joten kuvauksen aikaiset toimenpiteet ja neulan tarkkailu monitorilta onnistuu helposti potilasta siirtämättä. Tämän johdosta voit suorittaa koepalan oton eturauhasesta tai rinnasta, kivun hoitoa tai laserhoitoa nopeammin, helpommin ja tarkemmin.

Ominaisuuksia

  • Alan edistyksellisin 82 cm leveä potilaspöytä, jota on mahdollista liikuttaa myös sivuttaissuunnassa, valmius jopa 300 kg painolle.
  • SoftSound vähentää melua pidentämättä tutkimusta tai tekemättä kompromisseja kuvanlaatuun.
  • QuickScan nopeuttaa tutkimusprosessia ahdistuneille ja liikeherkille potilaille.
  • Sujuva työskentely mahdollistaa paremman tuottavuuden – potilaan rekisteröinnistä potilaan asetteluun, skannaukseen ja jälkikäsittelyyn.

OASIS – Voimakkain korkean tason AVOIN MRI-laite.

Tästä klikkaamalla pääset Fujifilmin sivulle, josta löytyy lisää tietoa.