GDPR

19.11.2020

Tietosuojalauseke

Kun käytät kotisivuamme https://www.promedica.fi / on Sinun yksityisyytesi turvaaminen meille erittäin tärkeää. Siksi seuraavissa kohdissa käymme läpi tietoa, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä.

Formedica Finland Oy on vastuussa yksityisyyskäytännöistä liittyen kotisivuun, joka onrekisteröity osoitteeseen: Holkkitie 6 , 00880 Helsinki, Finland Y-tunnus : 3145743-3 , pankkitili : FI42 5780 3820 1675 41 , SWIFT: OKOYFIHH  (tästä lähtien “Promedica North   Europe „).

Kun käytämme tai käsittelemme henkilötietojasi, yrityksemme noudattaa henkilötietojen suojaamista koskevia, kulloinkin voimassaolevia lakeja. Oikeus käyttää henkilötietoja anonyyminä tietona on kuvattu alla. Asiaan liittyvien henkilöiden oikeudet oikeudellisessa hyväksynnässä kantaa Promedica North Europe .      

Tämä tietosuojalauseke pätee vain https://www.promedica.fi /; internet-sivustoon (tästä lähtien „kotisivumme“)  ja siihen liittyviin aiheisiin, mutta ei intermet-sivuihin, joita hallinnoidaan ja operoidaan kolmansien osapuolten kautta. Tarkistathan kolmansien osapuolten hallitsemat ja operoimat internetsivustot ja niiden tietosuojalausekkeet erikseen koska Promedica North Europe ei ole vastuussa niiden sisällöstä eikä henkilötietojen suojaamisesta niiden osalta.        

 [1.] Henkilötietojen turvallinen säilyttäminen

[1.1] Promedica North Europe on tehnyt tarvittavat tekniset ja organisaatiota koskevat toimenpiteet suojatakseen henkilötietosi ja niiden avulla turvaamme henkilötietosi  muun muassahäviämiseltä, manipuloinnilta tai luvattomalta pääsyltä. Tehdyt toimenpiteet ovat säännöllisen tarkastuksen alla ja noudettavat viimeisiä ohjeistuksia. Mikäli jostain syystä henkilötietoihisi murtauduttaisiin ja siitä voisi aiheutua Sinulle suurta vahinkoa, ilmoittaisimme sen Sinulle viiveettä 72 tunnin sisällä.

[1.2] Jos Sinulle on annettu tunnukset päästäksesi tietoihisi ja käyttämään työkaluja kotisivuillamme olet käyttäjänä vastuussa säilyttämään käyttäjänimesi ja salasanasi turvallisesti ja luottamuksellisesti.   

 [2.] Nuorten netin käyttäminen

[2.1] Huomioithan, että kaikki kotisivuillamme olevat työkalut käyttävät henkilötietoja ja niitä voivat käyttää ainoastaan yli 16-vuotiaat. Niiden käyttäminen on kiellettyä alle 16-vuotiailta ilman huoltajan tai valvojan suostumusta. Mikäli jostain syystä tällaisia henkilötietoja käsiteltäisiin, lopetamme sen heti kun saamme tiedon siitä.     

 [3.] Henkilötietojen kerääminen ja prosessointi

[3.1] Antamasi henkilökohtaiset tiedot

Käsittelemme henkilötietoja kulloinkin voimassa olevien lakien mukaan. Kun viestit kanssamme tai täytät lomakkeen nettisivuillamme, käytetään tietoja vain tiettyyn tarkoitukseen jotka ovat mainittu siinä yhteydessä. 

[4.] Kolmannet osapuolet

Promedica North Europella ei ole yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa- esimerkiksi julkaisijoiden sähköpostilistoja tai yritysyhteistyötä suoramarkkinointiin. 

[5.] Säännöt henkilötietojen käsittelyyn

Mikäli päätät antaa meille henkilötietojasi mihin tahansa käyttöön kotisivuillamme mainittuihin tarjouksiin niiden käsittelyyn liittyy laillisesta näkökulmasta katsottuna seuraavat säännökset:

[5.1] ilman suostumustasi sopimukselliseen tai pre-sopimukselliseen yhteyteen

[5.2] suostumuksellasi (esim. uutiskirje, markkinointi, asiakastyytyväisyyskysely).   

[5.3] Lomake, jolle syötät henkilötietosi kertoo ainakin tietojen käsittelyn syyn, henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja perustelun suostumiseen sekä käsittelyajan.

[6.] Oikeudet rekisteröityihin henkilötietoihin

Henkilöietojen käsittelyyn liittyen voit käyttää seuraavia Sinulle kuuluvia oikeuksia:

[6.1] Oikeus tietoihin

Voit pyytää vahvistuksen siitä käsitelläänkö tietojasi ja jos niin miten paljon tietojasi käsitellään.

[6.2] Oikeus korjauksiin

Jos käsittelemme vajavaisia tai vääriä tietojasi, voit pyytää korjausta milloin vain tai korjata ne. Jos Sinulle on luotu käyttäjätili, voit katsoa  ja korjata tietosi itse koska vain. Lisäksi voit myös sulkea tilisi koska tahansa.

[6.3] Oikeus tietojen poistamiseen

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi mikäli syy miksi tiedot kerättiin ei ole enää olemassa, käsittely on luvatonta, käsittely rikkoo lain mukaan suojattuja oikeuksiasi tai käsittely perustuu lupaasi ja olet peruuttanut sen.  Samanaikaisesti voi olla muita syitä, jotka estävät tietojesi välittömän poistamisen, muun muassa pakollinen tietojen arkistointi-aika, meneillään olevat oikeudenkäynnit, puolustus, toimenpano tai oikeudellisten syytösten puolustaminen, jne.   

Lähetä tietojesi poistamispyyntö: info@promedica.fi . Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi sähköpostiin tulevalla vahvistuslinkillä, poistamme henkilötietosi pyyntösi mukaisesti.

[6.4] Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista kun

  1. Kiellät tiedon paikkaansapitävyyden ajankohdalle jolle voimme vahvistaa tiedon tarkkuuden
  2. Tietojesi käsittely ei ole hyväksyttyä, mutta kieltäydyt tietojen poistamisesta ja haluat sen sijaan rajoittaa tietojen käyttämistä 
  3. Emme enää tarvitse tietoa pyydettyyn tarkoitukseen, mutta Sinä tarvitset tietoa vakuuttaaksesi, vahvistaaksesi tai puolustaaksesi lakisyytöksiä
  4. Vastustit tietojen käsittelyä

[6.5] Oikeus tietojen saamiseen

Voit pyytää meitä luovuttamaan Sinulle antamasi tiedot strukturoidussa, yleisessä ja koneluettavassa muodossa tietojen osalta mikäli voimme käsitellä dataa luvallasi tai keskinäiseen sopimukseen perustuen ja käsittely tehdään automatisoiduilla käytännöillä.     

[6.6] Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä

Mikäli käsittelemme tietojasi suorittaaksemme tehtäviä, joilla on julkinen kohde, se tehdään julkisen puolen hallinnolle tai me vetoamme tarpeeseen suojata lainmukaiset etumme tietojen käsittelyn aikana, voit vastustaa tietojesi käsittelyä mikäli siihen on merkittävä syy.

[6.7] Valitusoikeus

Mikäli olemme mielestäsi rikkoneet Finland tai Euroopan Unionin lakia henkilötietojen suojaamisessa kun olemme käsitelleet tietosi ja rikkoneet oikeuksiasi, pyydämme olemaan yhteydessä meihin voidaksemme selventää asioita. Sinulla on myös oikeus valittaa Finland henkilötietojen käsittely toimistoon tai Euroopan Unionin valvovalle taholle.

Näiden oikeuksien osalta tulee olla yhteydessä suoraan yritykseen Promedica North Europe sähköpostitse info@promedica.fi  

 [7.] Anonyymin datan pyytäminen ja käsittely

Tämä kotisivu käyttää softaa analysoidakseen sivustojen käyttöä. Tämän tiedon tutkimisella saamme tärkeää tietoa käyttäjiemme mielenkiinnonkohteista. Tämä tieto auttaa meitä parantamaan tarjouksien laatua. Erityisesti joka kerta kun vierailet kotisivuillamme seuraavat tiedot tallennetaan toistaiseksi:

  1. Anonyymi muoto IP-osoitteesta, joka lähetti pyynnön
  2. Pyynnön päivämäärä ja aika
  3. Katsotun sivun nimi
  4. Linkki sivustolta, josta menet kotisivuillemme
  5. Selain ja selaimen versio, jota käyttäjä käyttää
  6. Käyttöjärjestelmä, jota käytät

Nämä tiedot arvioidaan tilastollisiin tarkoituksiin. Se on pelkästään tietoa jolla pysyt nimettömänä käyttäjänä.

 [7.1] Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Melkein jokainen sivusto käyttää tätä teknologiaa.  

Selaimesi lataa evästeet vieraillessasi ensimmäistä kertaa kotisivuillamme. Seuraavilla kerroilla kotisivusto käyttää samaa terminaalia, evästeitä ja siihen säilynyttä tietoa. Se lähettää tiedon joko takaisin sivustolle, joka sen loi (first party cookie) tai lähettää sen toiselle sivustolle, jolle se kuuluu (third party cookie). Kotisivusto tunnistaa selaimen ja monessa tapauksessa muuttaa näytettävää sisältöä.

Tämän hetkiset evästeet ovat käytössä kun vierailet kotisivuillamme. Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, paina tästä.

Olet antanut meille etukäteissuostumuksen evästeiden käyttämiseen. Evästeiden aktivointi internetin asetusten kautta vastaa suostumusta. Voit ottaa evästeet pois käytöstä sivustolla milloin vain haluat. Huomioithan, että evästeiden pois kytkeminen voi rajoittaa sivuston käyttämistä.

Huomioithan, että sivujen toiminnan vuoksi Euroopan direktiivit eivät koske toiminnan kannalta oleellisia evästeitä eikä niitä pysty ottamaan pois käytöstä. Jotta voit ottaa pois käytöstä nämä evästeet , luodaan selaimellesi“ Opt-Out “ eväste, jotta evästeiden vastustaminen voidaan kirjata. Mikäli käytät eri selainta tai poistat tietokoneen tai poistat evästeet, sinun pitää kytkeä pois evästeiden käyttäminen uudestaan

Lisätietoa evästeistä https://www.promedica.fi/cookies/

[8.] Yhteystiedot

Promedica North Europe Oy

Holkkitie 6
00880 Helsinki
Finland


info@promedica.fi